Înainte de a porni la drum

O viață în bagaj e o idee veche.

O idee coaptă cam de prin 2009,  în momentul cand am început să conștientizez importanța acestui bagaj de experiente cu care ne încununeaza viața. Bune si rele laolalta, un bagaj ce ne caracterizeaza ACUM. Chiar daca primul bagaj la care ne gândim e cel pregatit de plecare, la ușă, bagajul vieții e unul mul mai complex, dar care ne insoțește peste tot.

O viață în bagaj este un mozaic de întâmplări, evenimente, activitati, introspectii, carti, hobbyuri si cam tot ce imi reflecta personalitatea. O sa impartasesc cu bucurie tot ce imi face sufletul sa tresara in aceasta frumoasa calatorie. (na, ca asta a iesit si cu rima).

Evelina Rustem este persoana din spatele blogului, in online din 2006, timp in care am scris sub mantia Veveritei, cand pe yahoo360, cand pe wordpress, iar in offline in zeci de agende, caiete si scrisori care mai de care. Bucuria cu care am imbratisat amintiri gasite in colturi de suflet si de memorie exact ca in filmul “Inside Out” m-au facut sa revin aici dupa ani buni in care am fost fascinata de cronologia din viata mea, lucru ce a devenit obositor pe parcurs, lasand acum anii sa se dizolve in elemente emblematice.

Bine ati venit, sunteti gata de drum? Bocancii-s la usa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *